روانشناسی رنگ متناسب با شخصیت

مهر 19, 1402 12:46 ب.ظ نظر دهید

هر کس رنگ را کمی متفاوت تجربه می کند، چه به دلیل دیدگاه های فرهنگی باشد یا دیدگاه های شخصی. با این حال، برخی از تفسیرهای جهانی از رنگ های خاص وجود دارد. به عنوان مثال، رنگ قرمز ما را رقابتی می کند. سبز ما را آرام می کند. اگر به نظر چیزی است که یک شرکت رنگ به آن رسیده است، بدانید که رابطه بین رنگ و احساس حداقل از سال 1810 به صورت تجربی و نظری مورد مطالعه قرار گرفته است.

تاثیر رنگ بر خلق و خو و احساسات ما به سختی قابل بحث است. تئوری هایی پیرامون طول موج و “گرمی” رنگ مطرح شده است که باعث تحقیقات در زمینه های مختلف شده است – از بررسی رنگ قرمز خونی که باعث پرخاشگری در حیوانات می شود تا این ایده که رنگ های خاص باعث ایجاد آرامش در حمام می شود.

همین تفکر را می توان در مورد رنگ لباسی که می پوشید و احساسات و رفتارهایی که برمی انگیزد اعمال کرد.

رنگ، لباس و سلامت روان

می‌توانید با لباس‌ها روحیه خود را تقویت کنید، و ما فقط در مورد شلوغی که از یک ژاکت جدید دریافت می‌کنید صحبت نمی‌کنیم. تغییر رنگ لباس شما ممکن است راه حلی جادویی نباشد، اما می تواند به شما کمک کند تا روحیه بیشتری داشته باشید یا اعتماد به نفس بیشتری داشته باشید.

از آنجایی که برخی رنگ‌ها با احساسات مثبت مرتبط هستند، استفاده از آن‌ها ممکن است بر سلامت روان شما تأثیر مثبت بگذارد. همین امر را می توان در مورد مارک های مواد غذایی که از رنگ هایی استفاده می کنند که شما را گرسنه می کند یا اسپاهایی که دیوارهای خود را با رنگ های آرام و ملایم رنگ آمیزی می کنند، گفت.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *